Virgil Ghiţă (FC Viitorul) a fost supus unei intervenţii chirurgicale la Roma

Jucătorul echipei de fotbal FC Viitorul Constanţa, Virgil Ghiţă, a fost supus unei intervenţii chirurgicale la Roma pentru eliminarea unui chist osos la femurul stâng, informează gruparea constănţeană pe site-ul său oficial.

“Internaţionalul nostru de tineret, Virgil Ghiţă, a fost diagnosticat cu o problemă medicală, care a necesitat o intervenţie chirurgicală. La cererea jucătorului, acesta a fost operat ieri la Clinica Vila Stuart din Roma, de profesorul Attilio Santucci, în urma depistării unui chist osos la femurul stâng. Multă sănătate, Virgil, şi te aşteptăm să revii cât mai repede în tricoul negru-albastru”, se arată pe site-ul citat.

Attilio Santucci, medicul italian care a efectuat intervenţia chirurgicală, a declarat că fotbalistul român va putea începe programul de refacere peste 7 zile.

“A fost o operaţie de eliminare a chistului şi stabilizarea femurului cu o tehnică minim invazivă. Băiatul va sta la Villa Stuart pentru următoarele două zile pentru controale postoperatorii de rutină şi va începe reabilitarea în aproximativ 7 zile. Spiritul de luptă pe care l-a demonstrat imediat şi vârsta lui fragedă îl vor ajuta cu siguranţă în faza de recuperare şi întoarcerea pe teren”, a spus Santucci.

În vârstă de 22 de ani, fundaşul Virgil Ghiţă a fost aproape de un transfer la campioana Ungariei, Ferencvaros, la sfârşitul lunii trecute, însă tranzacţia a căzut.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts