Denis Alibec a ales Farul, în detrimentul FCSB, după ce a rămas liber de contract!

Denis Alibec reactioneaza in meciul de fotbal dintre Belarus si Romania, din cadrul preliminariilor Campionatului European 2024, desfasurat pe Stadionul Szusza Ferenc din Budapesta, joi 12 octombrie 2023.,Image: 814063361, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Denis Alibec va părăsi zilele următoare gruparea din Qatar și mai mult ca sigur nu se va mai întoarce la echipa la care a evoluat în acest sezon, FC Muaither, mai ales că aceasta a retrogradat în liga a doua.

Atacantul va avea câteva zile de vacanță, apoi va începe pregătirile în țară pentru Campionatul European din Germania, acolo unde speră să se regăsească în lotul convocat de Edi Iordănescu, scrie Prosport.ro.

Cei de la FCSB i-au propus să se antrenze la baza echipei de la Berceni, apoi să semneze cu formația campioană, fiind dorit de Gigi Becali. Numai că, Alibec a spus pas și a ales să meargă la Farul.

Ajuns la 33 de ani, Denis Alibec va pleca zilele viitoare din Qatar, acolo unde a jucat pentru FC Muaither, și va reveni în România. Va lua vacanță câteva zile, apoi va începe pregătirea. Nu alături de FCSB, acolo unde este ademenit de Gigi Becali cu un contract pe doar un an de zile, ci la Farul, sub comanda mentorului său, Gică Hagi.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts