Vice liberal de la Constanța: “Mi-e teamă că trebuie să pregătim o alternativă la Chițac”

Este îngrijorare în tabăra liberalilor constănțeni după ce primarul Chițac nu pare să reușească să împingă înainte proiectele, iar controversele legate de acesta nu contenesc în oraș.

Un vicepreședinte PNL Constanța ne-a declarat că speră ca proiectele primarului Chițac să capete mai mult contur până în luna septembrie, urmând ca în primăvara lui 2023, în cel mai târziu caz, partidul să decidă pe baza sondajelor, dacă îl mai susține pe acesta pentru un nou mandat.

“Orgoliul lui Vergil Chitac este cam cât Everestul și deși noi toți încercăm să îl ajutăm, are senzația că le știe pe toate. Este foarte important ca proiectele să fie implementate rapid, pentru că alegerile or să bată la ușă din 2023. Dacă tendințele din sondaje se vor menține, el o să tragă în jos tot partidul. De accea, ar fi înțelept să ne pregătim cu soluții și mi-e teamă că vom fi nevoiți să pregătim o alternativă la Chițac. Cu cât mai repede, cu atât mai bine”, ne-a declarant liderul liberal, care a dorit ca numele să nu-i fie publicat.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts