Zeci de vapoare așteaptă, zilnic, să intre în Sulina. Turiștii au auzit explozii

Un număr mare de nave se pot zări, de mai multe zile, în dreptul Portului Sulina, potrivit relatărilor turiștilor și a imaginilor pe care le publică Newsweek. Autoritățile nu au comentat, dar probabil sunt nave ce vor să intre din Marea Neagră pe şenalul navigabil Sulina, scrie Newsweek România.

Turiștii din Sulina au declarat, pentru Newsweek România, că au numărat peste 50 de vapoare în larg care, cel mai probabil, așteaptă să intre în danele portului Sulina.

Ei au precizat că și în cursul zilei de ieri s-au auzit câteva explozii, cel mai probabil de pe Insula Șerpilor. „Ieri, am auzit două trei explozii. Dar, zilele trecute, înainte de retragerea rușilor de pe Insula Șerpilor, se auzeau foarte multe explozii. Pe aici se vorbește că rușii au bombardat cu fosfor, dar asta nu vă pot confirma”, potrivit turiștilor.

Un proprietar de pensiune a declarat, pentru Newsweek, că foarte multe rezervări au fost anulate. „Oameni, care veneau an de an la noi, ne-au anunțat că anul acesta vor merge în altă parte din cauză că se tem că războiul e prea aproape. E o situație dramatică.”

Aceștia mai spun că, urmare a exploziilor care se auzeau de pe Insula Șerpilor înainte de retragerea rușilor, numărul turiștilor a fost mai mic anul acesta. Între Insula Șerpilor și Sulina sunt 44 de kilometri.

Citeste continuarea pe Newsweek România.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Postări asemănătoare