Prețurile de pe litoralul românesc sunt în continuă creștere

Prețurile de pe litoralul românesc sunt în continuă creștere
Prețurile de pe litoralul românesc sunt în continuă creștere

Urmează noi creșteri de tarife pe litoralul românesc, de la 1 august, dar cu toate acestea, turiștii nu lipsesc din vacanțele de pe malul mării, anunță Antena 3 CNN.

De la 1 august se anunță noi creșteri de prețuri. Însă, o parte dintre comercianți fac tot posibilul să păstreze prețurile cât mai mici.

La mâncare, transmit ei, vor mai adăuga un leu la preţul actual.

Tarifele majorate vor rămâne astfel până la data de 15 august, conform Antena 3 CNN.

Mâncarea cea mai ieftină se găsește la autoserviri, unde un prânz cu două feluri de mâncare începe de la 40-50 de lei și la terasele care încearcă să își atragă clienții cu meniurile zilei cu prețuri de 30-40 de lei.

Tarifele în Mamaia nu coboară, în general, sub 10 lei, fie că este vorba de o înghețată, gogoși, plăcinte sau o bere la draft, iar cei care vor să închirieze un șezlong trebuie să plătească de la 40 lei în sus, în funcție de zonă.

În Vama Veche, prețul pentru un șezlong în timpul săptămânii este de 30 de lei, iar în weekend acesta crește la 50 de lei.

Nici regimurile de cazare nu au prețuri mai mici. La trei stele, în Mamaia, o cazare pornește de la 300 lei camera dublă pe noapte, preț de agenție, dar poate ajunge în funcție de condiții și la 500 lei cu mic dejun inclus, potrivit Radio România Actualități.

La patru stele este dificil să mai găsești o cameră sub 500 lei, iar atunci când vorbim de cazare cu demipensiune, o noapte ajunge la cel puțin 800 lei.

Ceva mai ieftine sunt, în medie, cazările în Eforie Nord și în stațiunile din sudul litoralului, unde o cameră în regim all inclusive pleacă de la 850 lei, prezintă aceeași sursă.

Mulți români care pot achita și cu tichete de vacanță preferă serviciile complete, care le asigură masa, șezlongurile pe o plajă privată, acces la piscină, dar și facilități pentru copii și spectacole de divertisment.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts