Președintele Klaus Iohannis convoacă partidele parlamentare la consultări ”abia săptămâna viitoare, pentru a da timp partidelor să găsească abordări mature”

Presedintele Klaus Iohannis (D) anunta desemnarea lui Florin Citu (S) pentru functia de premier, dupa a doua runda de consultari cu partidele, in Bucuresti, marti, 22 decembrie 2020. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Președintele Klaus Iohannis a declarat, în urma demiterii Guvernului Cîțu prin moțiune de cenzură, că va convoca partidele politice la consultări săptămâna viitoare, ”pentru a da timp partidelor să se întrunească, să găsească abordări mature și să vină cu ele la consultări”.

De asemenea, Iohannis a mai atacat USR. ”USR a fost parte din coaliția de guvernare. USR a plecat din guvern și a votat, împreună cu PSD și AUR moțiunea. Acestea sunt faptele, restul e discurs politic, demagogie”.

Şeful statului şi-a amânat plecarea în Slovacia, acolo unde trebuia să participe la Consiliul European. Este prima reacţia a lui Klaus Iohannis după demiterea Guvernului Cîţu.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts