Ordinea candidaților pe buletinul de vot pentru funcția de președinte al CJ Constanța și listele de consilieri județeni

Astăzi a avut loc tragerea la sorți în vederea stabilirii ordinii pe buletinele de vot a candidaturilor depuse pentru alegerile autorităţilor administraţiei publice locale din anul 2024.

Potrivit Biroului Electoral de Circumscripție Județeană nr. 14 Constanța ordinea rezultată ca urmare a tragerii la sorti este valabilă pentru toate buletinele de vot utilizate la nivelul circumscripţiei electorale judetene.

Pentru funcţia de preşedinte Consiliul Judeţean Constanta şi functia de consilier judetean in cadrul Consiliului Judeţean Constanţa, au rămas definitive candidaturile depuse de către următoarele partide: Partidul S.O.S. România, Partidul National Liberal, Partidul Social Democrat, Alianta Dreapta Unită USR-PMP-FORŢA DREPTEI, Partidul Alianta pentru Unirea Românilor, Partidul Umanist Social — Liberal, Partidul Ecologist Român, Partidul Alternativa Dreaptă.

Astfel, s-a procedat la tragerea la sorti a numărului de ordine de pe buletinele de vot a partidelor şi aliantelor politice, rezultând următoarea ordine:
1. Partidul Alianţa pentru Unirea Românilor
2. Partidul Naţional Liberal
3. Partidul Social Democrat
4. Partidul S.O.S. România
5. Partidul Alternativa Dreaptă
6. Alianţa Dreapta Unită USR-PMP-FORTA DREPTEI
7. Partidul Ecologist Român
8. Partidul Umanist Social Liberal
Extragerea s-a făcut in prezenta majoritătii membrilor Biroului Electoral de Circumscriptie Judeteană nr. 14 Constanţa, precum şl a reprezentantului Partidului Alternativa Dreaptă, Livia Mazăre.
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts